Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі перекриють рух транспорту на проспекті Соборному: у чому причина

У Запоріжжі перекриють рух транспорту на проспекті Соборному: у чому причина

У Запоріжжі  перекриють рух транспорту на проспекті Соборному: у чому причина

Фото: Запорізька міська рада

Фасадна стіна у багатоповерхівці на Соборному, 44, куди 18 жовтня влучила ракета, знаходиться під загрозою руйнування. Через це будуть проводитися роботи і рух транспорту на проспекті буде перекрито.

Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

“Фасадна стіна у багатоповерхівці на Соборному, 44 знаходиться під загрозою руйнування. У звʼязку з цим роботи з консервації будинку та з ремонту покрівлі призупинені”, – пише Куртєв.

Натомість будуть виконуватися стабілізаційні роботи (розбір частини фасадної стіни, яка може обвалитися).

Починаючи з 17.00 і до закінчення стабілізаційних робіт буде перекрито рух на ділянці проспекта Соборного (від вулиці Амосова до вулиці Дніпровської).

Раніше ми писали, що 18 жовтня російські окупанти завдали ракетних ударів по Запоріжжю 6 разів. Одна з ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок у центральній частині міста.