Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ракетний удар по Запоріжжю знищив спортивний комплекс “Динамо” (ФОТО)

Ракетний удар по Запоріжжю знищив спортивний комплекс “Динамо” (ФОТО)

Ракетний удар по Запоріжжю знищив спортивний комплекс “Динамо” (ФОТО)

Фото: Вадим Гутцайт

Унаслідок обстрілу Запоріжжя було зруйновано спортивну базу “Динамо”. Це вже 351-й спортивний об’єкт, який постраждав від російських атак.

Про це повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт у Facebook.

“Черговий удар росіян по спортивній інфраструктурі. Через ракетний обстріл спортивна база Динамо в Запоріжжі – наша гордість і місце олімпійських надій – тепер зруйнована”, – написав урядовець.

Міністр назвав це черговою спробою окупантів знищити наше олімпійське майбутнє.

Це вже 351-й спортивний об’єкт у 14 областях України, який постраждав від початку повномасштабного вторгнення.
Це наш спільний біль і втрата.

Як Inform.zp.ua повідомляв раніше, вночі 18 жовтня російські війська здійснили серію ракетних ударів. Унаслідок обстрілу по місту було пошкоджено Покровський кафедральний собор Запорізької єпархії.