Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі від ракетного удару постраждав Свято-Покровський кафедральний собор (ВІДЕО)

У Запоріжжі від ракетного удару постраждав Свято-Покровський кафедральний собор (ВІДЕО)

У Запоріжжі від ракетного удару постраждав Свято-Покровський кафедральний собор (ВІДЕО)

Фото: Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ

Уночі 18 жовтня російські війська здійснили серію ракетних ударів. Внаслідок обстрілу було пошкоджено Покровський кафедральний собор Запорізької єпархії.

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За словами настоятеля собору Олега Семенчука, вибуховою хвилею в храмі повибивало всі вікна та віконні рами. Також пошкоджень зазнав фасад собору.

Парафіяни собору та небайдужі люди почали прибирати наслідки ракетного удару.

Більше інформації про нічний обстріл Запоріжжя читайте в нашому матеріалі. У Запоріжжі продовжують вести пошукові та аварійно-рятувальні роботи.