Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Енергодарський військовий намагався зупинити колону окупантів перед Запорізькою АЕС: йому хочуть присвоїти посмертне звання Героя

Енергодарський військовий намагався зупинити колону окупантів перед Запорізькою АЕС: йому хочуть присвоїти посмертне звання Героя

Енергодарський військовий намагався зупинити колону окупантів перед Запорізькою АЕС: йому хочуть присвоїти посмертне звання Героя

ЗАЕС. Ілюстративне фото

Військовий Національної гвардії України, житель Енергодара Уколов Євген Сергійович загинув при спробі зупинити колону російських військ.

Українців просять підписати петицію про присвоєння йому почесного звання “Герой України” (посмертно).

Енергодарець хотів зупинити російську колону, яка рухалася на Запорізьку атомну станцію.

“Загинув Євген в ніч з 3 на 4 березня 2022р. в ході бою з « російською нечестю». Він у складі свого екіпажу вів бій на козаку. Зупиняючи ворожу колону яка рухалася на ЗАЄС. Всі ми пишаємося його силою, незламністю, патріотизмом. Хлопці відзначають, що він був справжнім воїном, другом – незламним, рішучим, сміливим”, – йдеться в петиції.

Для збору підписів залишилося всього 5 днів.

Евгений Уколов

“Просимо вас не тільки підтримати петицію своїм голосом, а й максимально поширити її”, – закликає мер Енергодара Дмитро Орлов.

Як писав раніше Inform.zp.ua, ГУР тричі намагалося звільнити тимчасово окупований Енергодар. Але операції не завершилися успіхом.