Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі військові отримали виплати по інвалідності

Запорізькі військові отримали виплати по інвалідності

Запорізькі військові отримали виплати по інвалідності

всу

Військові з інвалідністю в Запоріжжі отримали виплати з міського бюджету напередодні Дня захисників і захисниць України.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради.

У Запоріжжі виплатили адресну цільову допомогу військовим, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій. Обов’язкова умова для отримання матеріальної допомоги-перебувати на обліку в Департаменті соцзахисту.

Розмір виплати становить 2000 гривень. Допомогу отримали учасники антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, заходів оборони у зв’язку з військовою агресією рф проти України.


Під час війни особливо загострюється почуття тривоги за рідних і близьких, що захищають Батьківщину. У МОЗ України навели кілька простих порад, які допоможуть впоратися з постійним хвилюванням і по можливості бути спокійним.