Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Від ракетного удару в Запоріжжі постраждало відділення Укрпошти (ФОТО)

Від ракетного удару в Запоріжжі постраждало відділення Укрпошти (ФОТО)

Від ракетного удару в Запоріжжі постраждало відділення Укрпошти (ФОТО)

Фото: Игорь Смелянский

9 серпня під ракетний удар в Запоріжжі потрапило одне із відділень Укрпошти. До відновлювальних робіт залучать художників.

Про це повідомляє гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

“Але ми його обов’язково швидко відновимо, і навіть зробимо це естетично, як це робили не раз у Запоріжжі. Дякуємо нашій запорізькій команді за витримку, а художникам – за креатив”, – пише Смілянський.

Раніше ми писали, що кількість жертв від ракнетної атаки в Запоріжжі збільшилася. Російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Запоріжжя 9 серпня. В результаті атаки загинуло 3 людей.