Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих від ракетної атаки

У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих від ракетної атаки

У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих від ракетної атаки

Ракетный удар по Запорожью, 09 августа 2023 / Ракетний удар по Запоріжжю, 09 серпня 2023

Російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Запоріжжя 9 серпня. В результаті атаки загинуло 3 людей. Вони опинилися в епіцентрі вибуху.

Про це повідомила начальниця сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС Запорізької області Юлія Баришева.

Лікарі боролися за життя 21-річної дівчини, але вона загинула від травм несумісних із життям. Від атаки постраждали ще 9 людей, серед них є дитина.

На місці працювало 36 рятувальників та комунальники. Наразі (10 серпня) рятувальні роботи закінчені, зараз тривають відновлювальні.

Подробиці ракетного удару по Запоріжжю. 9 серпня, близько 19:50 у Запоріжжі пролунав вибух. Російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Запоріжжя.