Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці можуть дистанційно подати заявку на компенсацію за притулок переселенців.

Запорожці можуть дистанційно подати заявку на компенсацію за притулок переселенців.

Запорожці можуть дистанційно подати заявку на компенсацію за притулок переселенців.

Ілюстративне фото

Для мешканців Запоріжжя та інших міст України з’явилася можливість дистанційно подати заявку для того, щоб отримати компенсацію за притулок переселенців.

Про це повідомили у Мінреінтеграції.

Мешканці Запоріжжя можуть отримати компенсацію за розміщення вдома переселенців. Для цього їм необхідно зареєструватися на сайті «Прихисток» та розмістити оголошення про те, що вони готові дати притулок переселенцям.

Окрім власників житла, це зможуть зробити їхні представники.

Для подання заявки особиста присутність є необов’язковою. Це можна зробити і перебуваючи за кордоном. Компенсація нараховується у розмірі 450 гривень на місяць за одного переселенця у теплу пору року та 900 під час опалювального сезону.