Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці отримують фейкові повідомлення про евакуацію з міста

Запорожці отримують фейкові повідомлення про евакуацію з міста

Запорожці отримують фейкові повідомлення про евакуацію з міста

Ілюстративне фото

По Запорізькій області російські окупанти поширюють чергові фейки нібито про евакуацію із Запоріжжя в Полтавську область “у зв’язку зі складною обстановкою на фронті”.

Такі фейкові повідомлення спрямовані на те, щоб посіяти паніку серед мирного населення.


Тим часом Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські окупанти активно поширюють інформацію про евакуацію на випадок прориву ЗС України. Так, у Генічеську, на мобільні телефони колаборантів надходять SMS повідомлення з докладними інструкціями та координатами точок евакуації.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на досягнутих рубежах на південному напрямку сили оборони України мають частковий успіх і закріплюються на зайнятих позиціях.