Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Стало відомо, як підрив Каховської ГЕС вплине на водопостачання у Запорізькій області

Стало відомо, як підрив Каховської ГЕС вплине на водопостачання у Запорізькій області

Стало відомо, як підрив Каховської ГЕС вплине на водопостачання у Запорізькій області

подрыв Каховской ГЭС

Підрив Каховської ГЕС не вплине на водопостачання у тимчасово окупованому Бердянську. Наразі ситуація з водою у місті не змінилася.

Про це повідомила голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галицина у коментарі Суспільному.

Ситуація з водопостачанням у тимчасово окупованому Бердянську не змінилася. Підрив Каховської ГЕС окупантами на неї не вплине, бо вода до міста надходила іншими джерелами.

“Тому що вже досить тривалий час Бердянськ майже не користується водою саме з Каховського водогону. На сьогодні наше місто використовує резервне джерело, а саме Бердівське водосховище. У мирні часи цим джерелом користувалися дуже рідко, бо ця вода досить поганої якості та не відповідає жодним санітарним нормам” – повідомила Галіцина.