Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Бійцям ЗСУ на Запорізькому напрямку зібрали на генератор

Бійцям ЗСУ на Запорізькому напрямку зібрали на генератор

Бійцям ЗСУ на Запорізькому напрямку зібрали на генератор

фото Марина Улунова-Коробець

У Запоріжжі збирали кошти на підтримку бійців ЗСУ, які боронять Запорізьку область. Воїнам збирали гроші на генератор, який вони використовуватимуть на позиціях.

Про це повідомили журналістка Марина Улунова-Коробець.

Бійцям ЗСУ, які воюють на Запорізькому напрямку, зібрали кошти на генератор. З тим генератором, який підрозділ користувався раніше, сталися проблеми.

На покупку генератора потрібно було 8 400 гривень. Завдяки тому, що до збору підключилося багато людей, вдалося придбати не лише генератор.

«Тепер в хлопців є генератор, бензопила, авто. Тепер вони зможуть дзвонити рідним, укріплювати бліндажі» – Марина Улунова-Коробець.

Нагадаємо, українським військовим, які тримають позиції на Запорізькому напрямку, збирали кошти на підтримку. Бійцям необхідний генератор, тож зібрані гроші підуть на нього.