Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » За дорученням Президента у Запоріжжі почали відновлювати зруйновану окупантами п’ятиповерхівку. ФОТО

За дорученням Президента у Запоріжжі почали відновлювати зруйновану окупантами п’ятиповерхівку. ФОТО

За дорученням Президента у Запоріжжі почали відновлювати зруйновану окупантами п’ятиповерхівку. ФОТО

Владимир Зеленский

29 травня згідно із завданням Президента Володимира Зеленського розпочали відновлення зруйнованого ракетами житла. Будинок було пошкоджено внаслідок обстрілу 6 жовтня 2022 року.

Про це повідомляє Суспільне Запоріжжя.

ФОТО: Суспільне Запоріжжя

У міській раді направили понад 98 мільйонів на перший етап робіт із відновлення 4 зруйнованих будинків. З них 25 мільйонів – на відновлення саме багатоповерхівки на Соборному проспекті.

Проектувальники сьогодні взяли зразок будівельної плитки із цього будинку, щоб її замовити.

Нагадаємо, що Російські війська знову вдарили по Запорізькій області. Ворожі атаки припали до населених пунктів. Рашисти били із різних видів озброєнь.