Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Випускникам Запорізької області не видають атестати без паспорта рф

Випускникам Запорізької області не видають атестати без паспорта рф

Випускникам Запорізької області не видають атестати без паспорта рф

На тимчасово окупованій території Запорізької області учнів старших класів змушують в обов’язковому порядку оформляти російські «документи» для отримання атестата.

Випускників змушують брати “паспорт” рф і страховий номер («СНІЛС») для отримання російського «атестата про середню освіту».

Центр національного спротиву зазначає, що російські «атестати», видані на тимчасово окупованих територіях, є лише папірцем, який не визнається цивілізованим світом. Тільки українські атестати є міжнародно визнаними документами.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на тимчасово окупованій території Запорізької області з липня почне працювати фейкова структура, яка реєструватиме всю сільськогосподарську техніку в регіоні.