Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У сина Богуслаєва знайшли нерухомість вартістю 800 тисяч євро на Лазурному узбережжі Франції. ФОТО

У сина Богуслаєва знайшли нерухомість вартістю 800 тисяч євро на Лазурному узбережжі Франції. ФОТО

У сина Богуслаєва знайшли нерухомість вартістю 800 тисяч євро на Лазурному узбережжі Франції. ФОТО

Вячеслав Богуслаев

У сина В’ячеслава Богуслаєва знайшли майно на Лазурному узбережжі Франції, про яке досі не було відомо.

Про це повідомили журналісти проекту “Схеми” (Радіо Свобода).

ФОТО: Радио Свобода

Син Богуслаєва Олександр є співвласником фірми SCI Saint Petr. Ця компанія володіє квартирою, підвалом, гаражем та паркомісцем у житловому комплексі «Parc Saint Paul» у місті Валлоріс. Вартість нерухомості – 800 тисяч євро.

Це не єдина нерухомість у Франції, що належить Богуслаєву. У листопаді минулого року журналісти з’ясували, що Олександр Богуслаєв є співвласником компанії SCI SLAVA. На компанію записано будинок за 1,6 мільйона євро у Ніцці.

Нагадаємо, що екс-президента компанії «Мотор Січ» В’ячеславу Богуслаєву Шевченківський райсуд Києва продовжив утримання під вартою ще на два місяці. Його адвокати подають апеляцію.