Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти затопили південь Запорізької області: екологія під загрозою

Окупанти затопили південь Запорізької області: екологія під загрозою

Окупанти затопили південь Запорізької області: екологія під загрозою

Карта предположительных участков обороны оккупантов

Російські військові застосовують нову тактику під час будівництва лінії оборони у Запорізькій області напередодні контрнаступу ЗСУ. Рашисти використовують водні ресурси, щоб обмежити просування української техніки на окупованих територіях.

Інформацію підтвердив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі інформаційного марафону.

Два тижні тому затопили поля поблизу Михайлівки. Нині вода стоїть у полях населених пунктів Якимівського району: Петрівка, Аннівка, В’язівка та Єлизаветівка. У цих селах давно пересохли річки, тож ймовірно рашисти спускають воду зі зрошувального каналу, – уточнив Федоров.

Мер Мелітополя додав, що такі дії окупантів негативно впливають на екологію Запорізького регіону.

Нагадаємо, екс-депутат Мелітопольської районної ради погодилася співпрацювати з окупантами від початку повномасштабного вторгнення. Прокуратура повідомила її про підозру.