Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Нардеп Євген Шевченко таємно працював на ГУР для переговорів із Білоруссю

Нардеп Євген Шевченко таємно працював на ГУР для переговорів із Білоруссю

Нардеп Євген Шевченко таємно працював на ГУР для переговорів із Білоруссю

Евгений Шевченко

Україна встановила комунікацію з Білоруссю та президентом Олександром Лукашенком за допомогою народного депутата Євгена Шевченка.

Метою цього спілкування було запобігти втягуванню Білорусі військових конфліктів та повторного заходу російських військ на її територію.

Про це повідомив Кирило Буданов, голова Головного управління розвідки Міністерства оборони (ГУР).

Буданов зазначив, що Шевченко вже тривалий час надає допомогу у цьому процесі та ефективний у встановленні контактів.

Своєю чергою Євген Шевченко уточнив, що війна була шоком для Лукашенка та їхні переговори у Білорусі допомогли виграти додатковий час.

ГУР з першого дня війни намагалося утримати північний кордон країни, щоб запобігти російській агресії разом із білоруськими військами.

Шевченко не зробив коментарів щодо поточних контактів із Лукашенком. Він також зазначив, що продовжує співпрацювати з ГУР та регулярно відвідує парламент.