Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Магазини та аптеки в Енергодарі можуть перестати працювати — міський голова

Магазини та аптеки в Енергодарі можуть перестати працювати — міський голова

Магазини та аптеки в Енергодарі можуть перестати працювати —  міський голова

Энергодар.Иллюстративное фото

Окупанти оголосили “евакуацію” населення з Енергодара. На даний момент обстановка в місті стабільна, але незабаром ситуація може змінитися.

Про це повідомляє міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Зараз магазини і аптеки в місті працюють. Але ситуація може змінитися в будь-який момент. Не виключено, що окупанти дуже скоро перестануть турбуватися про доставку продуктів харчування, оскільки будуть тікати з Енергодара, — розповів Орлов.

Енергодарцям рекомендують зробити запаси ліків першої необхідності, питної води, продуктів.

Також рекомендується:

Зарядити телефони та павербанки;
Мати в доступному місці сумку з документами, необхідними ліками, одягом;
Без зайвої потреби менше перебувайте на вулиці;
Перебуваючи за межами своєї квартири, не торкайтеся до сторонніх предметів. Уважно дивіться під ноги і по сторонам. Вивчіть напам’ять щонайменше кілька номерів телефонів рідних і друзів, що знаходяться на підконтрольній Україні території.

Збройні Сили України готуються звільняти українські міста і села. Коли і як це буде відбуватися, відомо тільки головнокомандувачу і Генштабу. Зайва розголос, чутки і версії можуть тільки нашкодити. В одному ми впевнені-наші військові зроблять все, щоб звільнити окуповані території і зберегти цивільне населення.
Але виключити провокацій з боку самих окупантів, які все ще перебувають на території Енергодара, не може ніхто. Тому не панікуйте, але будьте обережні, максимально уникайте будь — яких контактів з військовими рф і не вірте їх обіцянкам — вже давно всім відомо, чого варте слово окупанта, – звернувся до жителів Енергодара міський голова.

Раніше Inform.zp.ua писав, що міський голова Мелітополя Іван Федоров опублікував алгоритм дій для жителів міста та інших тимчасово окупованих територій під час деокупації.