Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій ОВА можуть відбутися кадрові призначення

У Запорізькій ОВА можуть відбутися кадрові призначення

У Запорізькій ОВА можуть відбутися кадрові призначення

ЗОДА

У Запорізькій обласній військовій адміністрації може змінитись склад заступників голови ОВА. Йдеться про призначення на посади військовослужбовців.

Про це йдеться в указі Президента України.

У період дії воєнного стану для виконання завдань на користь оборони держави та її безпеки посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, голови, першого заступника голови та одного із заступників голови Запорізької обласної державної адміністрації можуть бути заміщені військовослужбовцями.

Раніше президент Володимир Зеленський підписав указ про створення військових адміністрацій у 19 населених пунктах Запорізької області.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, це робиться тому, що у великій кількості громад Запорізької області голови громад не виїхали з окупації. Також в окупації залишаються їхні команди.