Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » «Дуб Тризуб»: у Запоріжжі висаджують дерева для озеленення міста

«Дуб Тризуб»: у Запоріжжі висаджують дерева для озеленення міста

«Дуб Тризуб»: у Запоріжжі висаджують дерева для озеленення міста

 У Запоріжжі почали вирощувати дерева у рамках проекту «Дуб Тризуб». Кожен із учасників має взяти жолудь, аби виростити дерево, а потім посадити його на острові Хортиця.

Раніше редакція inform.zp.ua писала про старт проекту.

учасниці проекту "Дуб Тризуб" садять жолуді
учасниці проекту “Дуб Тризуб” садять жолуді

Учасники проекту «Дуб тризуб» почали вирощувати дерева у Запоріжжі. 90 активних запорожців взяли жолуді, з яких у результаті мають виростити дерева, які посадять на Хортиці. Їх висадять таким чином, щоб вони утворювали тризуб.

дерева починають рости
дерева починають рости

Кожен із учасників узяв від одного і більше жолудів. У сумі вони вже посадили понад 200 жолудів. До проекту приєдналися дві класні керівниці шкіл: вони долучили до ініціативи дітей зі своїх класів.

вирощування дерев
вирощування дерев

Так само зробили і двоє інструкторів дитячої залізниці, які теж залучили до участі своїх вихованців. Співробітники дитячого садка із Балабино посадили 50 жолудів.

Спільне висадження дерев планується наступного року. Як повідомлялося на сторінці проекту, у перспективі хочуть перетворити зелену зону з дубів у формі герба на повноцінний парк із газоном, плиткою, кущами та лавками.