Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські війська завдали авіаудару по Запорізькій області. ФОТО

Російські війська завдали авіаудару по Запорізькій області. ФОТО

Російські війська завдали авіаудару по Запорізькій області. ФОТО

Окупанти продовжують атакувати Запорізьку область. По одному із населених пунктів здійснили авіаудар. Постраждав житловий сектор та навчальний заклад.

Про це повідомив голова ЗОВА Юрій Малашко.

Російські льотчики завдали авіаудару по Оріхівській територіальній громаді Запорізької області. Одна з авіабомб упала на подвір’я будинку в селі Преображенка, де мешкала подружня пара пенсіонерів.

Бойова частина боєприпасу не здетонувала, тож 16 мешканців сусідніх будинків евакуювали у безпечні місця, щоби фахівці могли знешкодити снаряд.

Крім того, війська агресора били «Градами» Новопавлівкою. Ворожі снаряди пошкодили приміщення фермерського господарства, сільгосптехніку, а також вбили двох тварин у господарстві.