Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Під Мелітополем окупанти будують додаткові лінії оборони

Під Мелітополем окупанти будують додаткові лінії оборони

Під Мелітополем окупанти будують додаткові лінії оборони

Укріплення. Ілюстративне фото

Російська окупаційна армія готується до оборони територій, які вони тимчасово захопили. У Запорізькій області продовжують фіксувати укріплення росіян.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону.

За його інформацією, окупанти не збираються так просто віддати тимчасово захоплене місто. По Мелітопольському району навпаки збільшується кількість укріплювальний споруд.

Армія РФ будують додаткову лінію оборону між селами Мирне і терпіння (це близько 10 км від Мелітополя). Також помічені Додаткові зміцнення в Запорізькій області з боку Херсона. » Зуби дракона ” рашисти також встановлюють на кордоні з Донецькою областю.

Ми впевнені, що в ЗСУ абсолютно інші плани, тому ми повинні їм допомагати, — зазначив Федоров.

Він також повідомив, що окупанти в передчутті українського контрнаступу все більше тероризують місцеве населення, яке залишилося в окупації. Тим часом люди стали ще більше виходити на зв’язок і допомагати українським військовим інформацією про ворога.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупанти цілеспрямовано створюють видимість збільшення своїх військ на запорізькому напрямку. Вони перетворили Мелітополь на повноцінну військову базу і щодня доставляють нові партії бойової техніки.