Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли Запоріжжя 31 березня із ракетного комплексу “Іскандер-М”. ФОТО

Окупанти обстріляли Запоріжжя 31 березня із ракетного комплексу “Іскандер-М”. ФОТО

Окупанти обстріляли Запоріжжя 31 березня із ракетного комплексу “Іскандер-М”. ФОТО

31 березня о 13:00 годині російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю, використовуючи ракету типу “Іскандер-М”.

Як повідомляє прокуратура, внаслідок обстрілу постраждали двоє людей. Було пошкоджено приватні будинки та гараж з автомобілями. Крім того, було зруйновано частину території міського цвинтаря.

Загалом пошкоджено 55 приватних будинків. Чотири з них мають значні руйнування, у решти пошкоджено вікна, двері, покрівлю.

Для довідки: основне призначення ракетних комплексів “Іскандер” – знищення систем ППО і ПРО противника, а також об’єктів, що прикриваються ними, на дальностях до 500 км.