Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ рік тому знищили у Бердянську російський десантний корабель “Саратов”

ЗСУ рік тому знищили у Бердянську російський десантний корабель “Саратов”

ЗСУ рік тому знищили у Бердянську російський десантний корабель “Саратов”

Десантный корабль “Саратов”

Рік тому, 24 березня 2022 року, ЗСУ завдали ракетного удару по базі росіян у морському порту тимчасово окупованого Бердянська.

Великі десантні кораблі “Орськ”, “Цезар Кунніков”, “Новочеркаськ” зазнали пошкоджень, “Саратов” був знищений.

Нагадаємо, 24 березня в порту Бердянська українською ракетою “Точка-У” підірвали корабель “Саратов”, що знаходився біля причалу, великі десантні кораблі “Цезар Куніков” і “Новочеркаськ” отримали пошкодження.

31 березня у Севастополі поховали трьох російських моряків із пошкодженого у Бердянську корабля «Новочеркаськ».

Компанія Maxar показала знімки знищеного десантного корабля “Саратов” у Бердянському морському порту. Інші кораблі, що стоять неподалік судна, також постраждали.