Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Рятівники розбирають завали будинку у Запоріжжі, в який влучили російські ракети. ФОТО

Рятівники розбирають завали будинку у Запоріжжі, в який влучили російські ракети. ФОТО

Рятівники розбирають завали будинку у Запоріжжі, в який влучили російські ракети. ФОТО

22 березня російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки зруйновано торці двох дев’ятиповерхових житлових будинків в одному з районів міста.

Станом на 14:00 на місцях працюють усі екстрені та профільні служби міста.

Рятувальники провадять рятувально-розшукові роботи, а також ліквідують пожежу. На місці події працюють психологи ДСНС.

Від ГУ ДСНС для проведення аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожеж та порятунку людей працює 45 осіб особового складу та 10 одиниць спеціальної техніки.

Нагадаємо, від обстрілу росіян сьогодні постраждали 18 людей (з них двоє дітей 7 та 9 років). 11 осіб госпіталізували (з нижніх четверо перебувають у тяжкому стані, семеро – у середньому). Ще 5 осіб отримали медичну допомогу після прильоту. Дітей зараз везуть до медзакладів.

У Запоріжжі обмежили рух автотранспорту вулицею Запорізької на ділянці від вулиці Шкільної до Прибережної автомагістралі.