Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вчительки з Бердянська погодилися працювати на окупантів

Вчительки з Бердянська погодилися працювати на окупантів

Вчительки з Бердянська погодилися працювати на окупантів

У тимчасово окупованому Бердянську двоє вчительок погодилися працювати на загарбників. Вони впроваджували російські стандарти в навчальний процес.

Про це повідомили в Запорізькій обласній прокуратурі.

Педагогам оголосили про підозру у колабораційній діяльності.

За даними слідства, на початку червня 2022 року вчительки з окупованого Бердянська погодилися на пропозицію окупаційної влади та добровільно очолили дві міські школи.

Співпрацюючи з ворогом, вони активно впроваджували в навчальний процес підконтрольних їм закладів Російські критерії та стандарти освіти.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні ведуть слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

Як писав раніше Inform.zp.ua, автомобіль, який підірвали сьогодні в Мелітополі, належав місцевому колаборанту Івану ткачу. За попередньою інформацією, зрадник загинув від отриманих травм.