Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Біля Запорізької АЕС посилилися бойові дії

Біля Запорізької АЕС посилилися бойові дії

Біля Запорізької АЕС посилилися бойові дії

Фото: Энергоатом

Міжнародне агентство з атомної енергії заявило про активізацію бойових дій біля Запорізької АЕС. На самій станції збільшилася кількість російських військових.

Про це повідомив генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі.

Наша команда на станції повідомила про посилення військових дій біля підприємства. Ведеться відкрита дискусія про наступ і контрнаступ поблизу об’єкта. Моє просте запитання: чи чекаємо ми ядерної надзвичайної ситуації, перш ніж реагувати? – сказав глава МАГАТЕ.

За його словами, ситуація на Запорізькій АЕС змушує створити демілітаризовану зону навколо станції. Гроссі повідомив, що активізував консультації з цього приводу і з Україною, і з Росією.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупанти на Запорізькій АЕС позначають обладнання, яке можна вкрасти у разі відступу, не дотримуючись жодних правил безпеки.