Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Через порт Маріуполя окупанти вивозять руду із Запорізької області

Через порт Маріуполя окупанти вивозять руду із Запорізької області

Через порт Маріуполя окупанти вивозять руду із Запорізької області

Железнорудный комбинат

Росіяни майже рік тому захопили Запорізький залізорудний комбінат і тепер вивозять руду через порт у Маріуполі. Таким чином росія продовжує “викачувати” ресурси із Запорізької області.

Про це повідомляє Центр національного опору.

Продажем руди займаються ФСБ структури Росії, під керівництвом яких відбувається пограбування українських природних копалин.

Нагадаємо, у Запоріжжі правоохоронці викрили чоловіка, який хотів продати автомобіль, призначений для бійців ЗСУ. Машину він завіз з-за кордону на замовлення благодійної організації.