Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Стало відомо, що буде з тими, хто залишився без житла після ракетного удару по Запоріжжю

Стало відомо, що буде з тими, хто залишився без житла після ракетного удару по Запоріжжю

Стало відомо, що буде з тими, хто залишився без житла після ракетного удару по Запоріжжю

Після ракетного удару по житловому будинку у Запоріжжі, понад два десятки квартир зруйновано. Однак мешканцям, яким нема де жити після цього, дали тимчасовий притулок.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

25 квартир повністю зруйновано, а ще 10 пошкоджено після ракетного удару окупантів по житловому будинку у Запоріжжі 2 березня. Людям, які потребують притулку, дали житло у модульному містечку.

Їх забезпечили гарячим харчуванням та речами першої необхідності. Також ЗОВА розпочинає спеціальний прийом громадян для допомоги та консультації громадян, які залишилися без житла після прильоту.

Прийом проводитимуть фахівці військової адміністрації у робочі дні з 9:00 до 16:00 за адресою вул. Гоголя 62.

Внаслідок удару загинули 13 людей, у тому числі й дитина. Ще 2 вважаються зниклими безвісти, а 4 постраждалих у лікарні.