Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Краєзнавчий музей у Запоріжжі можна відвідати безкоштовно: як він працює

Краєзнавчий музей у Запоріжжі можна відвідати безкоштовно: як він працює

Краєзнавчий музей у Запоріжжі можна відвідати безкоштовно: як він працює

Запорізький обласний краєзнавчий музей із 1 березня працює для відвідувачів безкоштовно. Але відкриті будуть лише окремі зали та виставки.

Про це повідомили представники краєзнавчого музею.

Музей буде відкритий для відвідувачів щопонеділка, середи та п’ятниці, з 09:00 до 14:00.

Нагадаємо, у Запоріжжі відкрили нову виставку, присвячену війні Росії проти України. На фасаді Туристичного центру представлять експозицію плакатів Катерини Лісової – української художниці, дизайнера, мистецтвознавця.

У Запоріжжі експонуватимуться плакати кількох серій: «Сила Пам’яті» та «Лютий вишиванки». Виставка працюватиме до 15 березня.