Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти закінчують кошти на Запорізьку область, — голова Токмацької адміністрації

Окупанти закінчують кошти на Запорізьку область, — голова Токмацької адміністрації

Окупанти закінчують кошти на Запорізьку область, — голова Токмацької адміністрації

Рубль

У тимчасово окупованому Токмаку окупаційна влада припиняє соціальні виплати. А для отримання російської пенсії вимагають взяти паспорт Росії.

Про це заявив начальник Токмацької міської військової адміністрації Олександр Чуб.

«Наразі у них, швидше за все, кошти закінчуються, які були виділені на наш регіон. У них нова лінія така – щоб отримувати їхню пенсію, потрібно отримати російський паспорт. Це знову ж таки примусово, щоб наші люди отримували ці російські паспорти. Але це справді так – на сьогоднішній день немає цих пенсійних виплат із боку РФ», – повідомив він.

Голова військової адміністрації Токмака вважає, що окупанти навряд чи відновлять свої виплати місцевим мешканцям.

«Якби вони мали таку можливість, вони б це не зупиняли. Вони б навпаки хайпірували цим. А тому, що надходжень немає… У них навіть коштів немає на своїх військових, ми ж бачимо, в якому одязі і з якою зброєю заходять до нас. Тому те, що вони повернуть ці кошти, – це стовідсотковий фейк», – упевнений він.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у тимчасово окупованому Бердянську на комунальних підприємствах почалися затримки із заробітною платою.