Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти відкрили вогонь по Запорізькій області

Окупанти відкрили вогонь по Запорізькій області

Окупанти відкрили вогонь по Запорізькій області

РСЗВ “Ураган”
Ілюстративне фото

По Запорізькій області вели вогонь російські війська. Під ударом опинився житловий сектор у населених пунктах. Окрім будинків місцевих жителів постраждали й об’єкти інфраструктури.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окупанти бомбардували Запорізьку область. Вогонь вели Гуляйполем, Білогір’ям, Щербаками, Новоданилівкою, Степовим, Малим Щербаком, Малинівкою, Преображенкою, Темуванням та іншими населеними пунктами.

До поліції надійшло 22 повідомлення про руйнування будинків та квартир місцевих жителів, а також об’єкти інфраструктури.