Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У МЗС розповіли, коли Україна отримає необхідне озброєння

У МЗС розповіли, коли Україна отримає необхідне озброєння

У МЗС розповіли, коли Україна отримає необхідне озброєння

Глава МИД Дмитрий Кулеба

Україна згодом отримає від партнерів усю необхідну зброю, упевнений глава МЗС Дмитро Кулеба.

Моє таке враження. Якщо підсумувати всі закулісні розмови, не лише у Вашингтоні, а й в інших країнах, то висновок такий: вся потрібна зброя буде, це лише питання часу. Чому його не можна надати одразу? Тому що є психологічні, логістичні та політичні причини. Але з цими всіма причинами треба працювати, і ми працюватимемо. Це не лише питання небажання, – сказав Кулеба в ефірі телемарафону.

Раніше президент України Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних Сил України Валерію Залужному розглянути питання щодо надання Запоріжжя більшої кількості захисту від російських ракет. Йдеться про ППО “NASAMS”.

Нагадаємо, Західні партнери поставлять в Україну зенітно-ракетні комплекси NASAMS. Ця зброя має зміцнити оборону проти повітряних цілей.

Також США оголосили про надання військової допомоги Україні на суму $1,85 млрд, яка включатиме ЗРК «Patriot».