Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ розбомбили взводний опорний пункт росіян на сході України

ЗСУ розбомбили взводний опорний пункт росіян на сході України

ЗСУ розбомбили взводний опорний пункт росіян на сході України

Иллюстративное фото

108-й батальйон 10-ї гірничо-штурмової бригади показав штурм російського взводного опорного пункту під Соледаром. Українська штурмова група з 5 воїнів завдяки коректуванню з дрону зуміли обійти позицію з флангу та раптово та швидко зайшли на саму позицію.

Бійці атакували гранатами бліндажі з російськими солдатами, а 9 росіян було взято в полон (двоє з них одягнулися у трофейні куртки ЗСУ).

Нагадаємо, ЗСУ вдарили по окупантах у Херсонській та Донецькій областях. ЗСУ знищили в окупантів у Донецькій області 4 самохідні артилерійські установки 2С7 «Півонія».

А в районі Бахмута зафіксували, що російські війська уповільнюють наступ. Армія агресора шукає тактичну чи оперативну паузу.