Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У боях під Бахмутом загинув військовий із Запорізької області

У боях під Бахмутом загинув військовий із Запорізької області

У боях під Бахмутом загинув військовий із Запорізької області

Иллюстративное фото

На фронті загинув воїн із Широкої Запорізької області. Він поклав своє життя у віці 27 років у боях під Бахмутом.

Про це повідомили у Широківській громаді.

Максим Третьяк народився та жив у Широкому у багатодітній родині, де було 8 дітей. Батьків доволі рано не стало. Максим мав технічний склад розуму, працював на різних роботах своїми руками. Зокрема, слюсарем на кількох підприємствах.

Добрий, відкритий, щирий хлопець, який завжди хотів допомогти всім – односельцям, друзям, знайомим, не міг відмовити у допомозі, хто б її не потребував, — відгукуються про нього в рідній громаді.

Отримавши повістку, військовий пішов захищати Україну. Загинув Максим у запеклих боях під Бахмутом.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у населених пунктах Мелітопольського району фіксують збільшення кількості російських військових. Також вони продовжують проводити обшуки серед населення.