Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ успішно розбомбили 10 баз окупантів у Запорізькій області

ЗСУ успішно розбомбили 10 баз окупантів у Запорізькій області

ЗСУ успішно розбомбили 10 баз окупантів у Запорізькій області

Военные ВСУ

Збройні сили України разом із рухом опору на окупованих територіях Запорізької області успішно знищили бази російських військ.

Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив поразку ворожих військ як мінімум у 10 точках Запорізької області.

Минулої суботи було знищено блокпост із особовим складом рашистів у Новобогданівці.

«Постраждала» і станція радіолокацій окупантів поблизу Семенівки.

У неділю ліквідовано дві російські бази — захоплена окупантами школа в селі Майське та підприємство у Пологах.

Але найспекотніше цього тижня було у Мелітополі. Увечері в суботу було надто голосно у готельно-ресторанному комплексі, де мешкав підрозділ ФСБ та відпочивали військові осетини. Ключове те, що будівля знаходиться у нижній частині міста поряд із топ-базами військової техніки, особового складу та адміністрацій окупантів, — додав Федоров.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську ЗСУ завдали удару по авіабазі, куди окупанти напередодні завезли свої вертольоти.