Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запоріжжі обміняли українських полонених (ФОТО, ВІДЕО)

На Запоріжжі обміняли українських полонених (ФОТО, ВІДЕО)

На Запоріжжі обміняли українських полонених (ФОТО, ВІДЕО)

З російського полону звільнили 107 воїнів — 6 офіцерів та 101 рядового сержанта. Деякі з цих бійців захищали “Азовсталь”.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Це наші хлопці з ЗСУ, ВМС, ТРО, ДПСУ, НПУ, ДССТ, нацгвардійці, серед яких троє «азовців». 74 бійці захищали «Азовсталь».

Серед полонених також були й ті добровольці, які на гелікоптерах літали до заблокованого Маріуполя.

Ми повернули додому багатьох поранених у боях. Зокрема, нам вдалося обміняти тяжко поранених і з Маріуполя, з «Азовсталі», хлопців з осколковими пораненнями рук і ніг, вогнепальними пораненнями різних частин тіла. Є люди з ампутованими кінцівками та опіками, які не відчувають частину обличчя, з інфікованими ранами. Також поранено боєць внаслідок вибуху в Оленівській колонії. Багато наших хлопців отримали поранення ще в березні, — прокоментував Єрмак.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російська армія в майбутньому може створити два ударні угруповання. Одну з них можна розгорнути на Запорізькому, іншу – на Сумському напрямку.