Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Обстріли Запоріжжя знеструмили майже все місто

Обстріли Запоріжжя знеструмили майже все місто

Обстріли Запоріжжя знеструмили майже все місто

Ілюстративне фото

Окупаційні війська стріляли об’єктами критичної інфраструктури як у Запоріжжі, так і по всій країні. В обласному центрі виникла складна ситуація з електрикою та водопостачанням.

Про це повідомляє голова ЗОВА Олександр Старух.

У Запоріжжі зникали світло, вода, а подекуди — мобільний зв’язок.

Через сьогоднішні обстріли було знеструмлено майже все місто – понад 200 тисяч абонентів. Завдяки оперативній роботі рятувальників та електриків було швидко ліквідовано пожежу та проведено ремонт мереж. Наразі енергозабезпечення відновлено у переважній більшості районів міста, – прокоментував Старух.

Він наголосив, що у медичних закладах спрацювали генератори «на відмінно».

Старуха попередив, що ворожі атаки можуть повторитися, тому не варто забувати про безпеку і бути готовим мобільно переміститися в інші приміщення.

Як писав раніше Inform.zp.ua, графіки відключення світла у Запоріжжі по інших містах – скасували. Це сталося через зміни стану енергосистеми після ранкових обстрілів енергетичної інфраструктури.