Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ знищили 120 російських солдатів на Запорізькому напрямку

ЗСУ знищили 120 російських солдатів на Запорізькому напрямку

ЗСУ знищили 120 російських солдатів на Запорізькому напрямку

Вооруженные силы Украины

На Запорізькому про направлення підтверджено поразку живої сили та техніки супротивника за попередні дні. Знищено 8 одиниць озброєння та військової техніки різного типу та поранено до 120 військовослужбовців.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

На тимчасово зайняту територію Херсонської області до лікарень доставили близько 100 поранених окупантів.

Командування російських окупаційних військ, щоб уникнути панічних настроїв серед особового складу, усіма шляхами намагається приховати реальні втрати військовослужбовців.

Нагадаємо, війська Росії посилюють угруповання на півдні України. На території Херсонської області спостерігається до 1000 новоприбулих солдатів. Їх розселяють у будинках місцевих жителів, які покинули ці території.