Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У росії зробили заяву з приводу демілітаризації Запорізької АЕС

У росії зробили заяву з приводу демілітаризації Запорізької АЕС

У росії зробили заяву з приводу демілітаризації Запорізької АЕС

Запорожская АЭС

Рашисти не збираються виводити війська та військову техніку з території Запорізької АЕС в Енергодарі.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ рябків пропагандистським ЗМІ.

Він додав, що країна-агресор готова обговорювати “зону безпеки”, але не демілітаризацію атомної станції.

За його словами, вони перебувають «у тісному контакті» з головою МАГАТЕ. рябков вважає, що це прояв «конструктивного відповідального підходу» росії, якій «приховувати нічого».

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Енергодарі російські війська провели ротацію особового складу на території Запорізької АЕС. Крім того, продовжується тиск на співробітників станції.

Також відомо, що співробітників Запорізької АЕС, які підпишуть контракт із росатомом, можуть мобілізувати до лав ворожої армії.