Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Збільшилася кількість поранених внаслідок ракетного удару по Запоріжжю: деталі

Збільшилася кількість поранених внаслідок ракетного удару по Запоріжжю: деталі

Збільшилася кількість поранених внаслідок ракетного удару по Запоріжжю: деталі

Близько 08:00 ранку ворог атакував ракетами Запоріжжя. Снаряди пошкодили житлові будинки, школу та об’єкти інфраструктури.

Станом на 11:30 відомо про п’ятьох постраждалих. Чотири особи перебувають у стані середньої тяжкості, вони госпіталізовані. Одна людина на амбулаторному лікуванні.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Від сьогоднішніх обстрілів постраждала громадянська інфраструктура міста та багатоквартирний будинок. Уламок ракети пробив стіну в одній із квартир багатоповерхівки. На щастя, мешканців цієї квартири не було вдома, ніхто не постраждав, – додав Куртєв.

Також у будинку було пошкоджено проводи провайдерів зв’язку та мережу газопостачання. Внаслідок цього виникло загоряння труби газопроводу. Рятувальники оперативно загасили пожежу.

У школі, куди прилетів ворожий снаряд, пошкоджено одне вікно, частково м’яку покрівлю та цегляний парапет на даху. На території закладу лежить нерозірваний боєприпас.

Також відомо про влучення на відкриті місцевості. На місцях уже працює відповідна служба.

Нагадаємо, українська авіація минулої доби завдала 5 ударів по окупантам. Підтверджено поразку 3 опорних пунктів та районів зосередження озброєння та військової техніки та 2 позицій зенітних ракетних комплексів противника.

Раніше Збройні Сили України знищили вогневу позицію ворога та БК біля Енергодару. Відомо про 17 загиблих рашистів. Вдвічі більше окупантів поранено.