Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Мелітополі окупанти створили “народне ополчення”: його очолив мер москви собянін

У Мелітополі окупанти створили “народне ополчення”: його очолив мер москви собянін

У Мелітополі окупанти створили “народне ополчення”: його очолив мер москви собянін

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

У Мелітополі окупаційна влада створила “народне ополчення”. Орган очолив мер москви собянін.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Військовим становищем вони створюють “народне ополчення”. Це такий орган, який було створено на прикладі Луганської та Донецької областей. Такий самий орган вони хочуть створити у Запорізькій та Херсонській областях. Туди люди не йдуть добровільно. Це “гарматне м’ясо”, яким вони закриватимуть свої дірки на фронті, – сказав Федоров.

Керівником “народного ополчення” окупанти призначили мера москви собяніна. Який він має відношення до Запорізької та Херсонської областей незрозуміло.

Офіційно визнавши воєнний стан, вони визнають, що у них не все йде за планом. Підтримки населення вони не мають, — додав Федоров.

Раніше голова Запорізької ОВА Олександр Старух розповів, до чого призведе «воєнний стан» з боку Росії в Запорізькій області.