Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На фронті загинув легендарний «кіборг» із Запоріжжя В’ячеслав Зайцев

На фронті загинув легендарний «кіборг» із Запоріжжя В’ячеслав Зайцев

На фронті загинув легендарний «кіборг» із Запоріжжя В’ячеслав Зайцев

Вячеслав Зайцев

Російська агресія забрала життя ще одного українського воїна із Запоріжжя. У боях із окупантами загинув захисник Донецького аеропорту В’ячеслав Зайцев.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Вячеслав Зайцев

У боях із російськими окупантами загинув боєць ЗСУ із Запоріжжя. В’ячеслав Зайцев став на захист України ще 2014 року у складі 79-ї аеромобільної бригади. Дві ротації поспіль він боронив Донецький аеропорт.

Після демобілізації був співробітником національного заповідника «Хортиця». Коли відбулося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, В’ячеслав повернувся до захисту країни від агресора.

Нагадаємо, “Росатом” прийняв рішення створити підприємство, яке керуватиме ЗАЕС з території рф. Так вони хочуть сформувати «Експлуатуючу організацію Запорізької АЕС».