Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Енергодарі окупанти посилили комендантську годину

В Енергодарі окупанти посилили комендантську годину

В Енергодарі окупанти посилили комендантську годину

В окупованому Енергодарі російські загарбники запроваджують нові рамки комендантської години. З 4 жовтня він діятиме з 20:00 до 06:00.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ з посиланням на «владу» міста.

Окупанти посилили в Енергодарі комендантську годину. Раніше він діяв із 21:00 до 05:00. З 4 жовтня комендантський час розпочинатиметься з 20:00 і триватиме до 06:00. Його вводять «з метою безпеки».

У працівників АЕС та ТЕС, які пересуваються містом у цей час, окупанти вимагатимуть посвідчення особи та спецперепустку. На період комендантської години також заборонено роботу цілодобових магазинів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, активісти рух «Жовта стрічка» розклеїли за тимчасово окупованим Енергодаром листівки з проукраїнським змістом.