Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: перші подробиці (ФОТО)

Російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: перші подробиці (ФОТО)

Російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: перші подробиці (ФОТО)

Сьогодні вночі війська Росії обстріляли Запоріжжя та два села Запорізького району. Армія росії випустила близько десяти ракет С-300.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

У Запоріжжі зруйновано об’єкти інфраструктури. Поки що відомо про одного постраждалого, його госпіталізовано. Зокрема, руйнування зазнав реабілітаційний центр, де навчалися діти з особливими потребами, прокоментував глава ОВА.

Внаслідок атак по селах поблизу міста, постраждалих немає. За попередньою інформацією, ракети потрапили поза населеними пунктами.

Нагадаємо, виїхати із Запоріжжя на окуповані території тимчасово неможливо через небезпеку ракетних ударів.

На КПП «Василівка» окупанти майже нікого не пропускають для виїзду на підконтрольну Україні територію, вимагаючи у людей «перепустки».