Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Кількість жертв від удару по гуманітарній колоні у Запоріжжі збільшилася: померла ще одна жінка у лікарні

Кількість жертв від удару по гуманітарній колоні у Запоріжжі збільшилася: померла ще одна жінка у лікарні

Кількість жертв від удару по гуманітарній колоні у Запоріжжі збільшилася: померла ще одна жінка у лікарні

Удар по колонне

30 вересня окупаційні війська вдарили ракетою поряд із автомобільною гуманітарною колоною, яка збиралася виїжджати на окуповану територію. Спочатку жертв було 30 людей.

Жінка, яку госпіталізували у тяжкому стані, померла у лікарні. Таким чином від ракетного удару вже померла 31 людина. Ще зафіксували 92 поранених.

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух.

Того ранку було 16 ракет: 4 з яких збило ППО, 9 ракет потрапили в підприємство, де ніхто не постраждав, а останні 3 потрапили до гуманітарної колони. Це було чітко сплановане масове вбивство, адже потрапляння вздовж усієї колони – на початок, середину та кінець, – прокоментував Старух.

Практично всі люди, яких доставили до медичних закладів, мають мінно-вибухові травми різного ступеня складності. Більшість уже прооперували та надали кваліфіковану допомогу.

Нагадаємо, під час несення служби внаслідок ворожого обстрілу загинув 36-річний співробітник місцевого управління стратегічних розслідувань. Ще 27 поліцейських Бердянського райуправління отримали поранення, 4 з них – у тяжкому стані.