Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти заблокували виїзд у бік Запоріжжя

Окупанти заблокували виїзд у бік Запоріжжя

Окупанти заблокували виїзд у бік Запоріжжя

Васильевка

На КПП «Васильівка» окупанти майже нікого не пропускають для виїзду на підконтрольну Україні територію, вимагаючи людей «перепустки».

Зазвичай із окупованих територій раніше виїжджали по 1000-1500 осіб на день. Зараз російські військові встановили нові правила: для проїзду потрібна спеціальна «перепустка» з військової комендатури.

Через встановлені рашистами обмеження вчора у Запоріжжі змогли евакуюватися лише 50 осіб, із них 9 – діти, – повідомляють у Бердянському міськвиконкомі.

Російські загарбники вимагають заповнити заяви на виїзд з окупованої території. У них потрібно вказувати всі персональні дані свої та всіх своїх родичів, а також політичні погляди, судимість, усіх рідних, які живуть на території України та багато іншого. Розгляд таких заяв триває у середньому 7-10 днів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 1 жовтня на пункті пропуску стояло близько 1500 машин. Люди чекали, доки їх випустять на підконтрольну територію.

Нагадаємо, з 1 жовтня видаватимуть перепустки, без яких неможливо буде виїхати на підконтрольну територію з окупованої.