Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські війська завдали удару по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя: є жертви

Російські війська завдали удару по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя: є жертви

Російські війська завдали удару по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя: є жертви

Ракетный удар по Запорожью, 30 сентября 2022

Окупанти завдали ракетного удару по околицях Запоріжжя. Як виявилося, снаряд потрапив у гуманітарну колону, яка прямувала на тимчасово окуповані території.

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух.

Війська агресора знову завдали ракетного удару по Запоріжжю. Стало відомо, що під вогнем опинилась гуманітарна колона, яка стояла на виїзді з обласного центру.

Люди з колони їхали на тимчасово окуповані території, щоб забрати звідти рідних та відвезти допомогу. Внаслідок обстрілу, серед них є загиблі та поранені.

Нагадаємо, війська агресора вдарили по Запоріжжю. Ракетного удару завдали по околицях обласного центру. Відомо, що на місці прильоту постраждали.