Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Москві збираються оголосити про анексію окупованої Запорізької області

У Москві збираються оголосити про анексію окупованої Запорізької області

У Москві збираються оголосити про анексію окупованої Запорізької області

Гауляйтеры оккупированных территорий

Гауляйтери окупованих територій прибули до Москви нібито для оголошення анексії Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Серед колаборантів нашої області помічено псевдогубернатора євгена балицького.

Раніше стало відомо, що президент Росії Володимир Путін збирається оголосити анексію окупованих українських територій 30 вересня. За даними британської розвідки, це не дасть бажаного ефекту у Росії.


Російські лідери майже напевно сподіваються, що будь-яке оголошення про приєднання сприйматиметься як виправдання «спеціальної військової операції» і консолідуватиме патріотичну підтримку конфлікту, – зазначає британська розвідка.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що анексія українських територій означає закриття будь-яких переговорів із Москвою.

Тим часом, вранці 29 вересня біля Кремля помітили, що вже почали будувати сцену «для святкування включення чотирьох областей України до складу Росії».


У центрі Москви 30 вересня перекриють для руху низку вулиць та набережних у безпосередній близькості від Кремля, повідомили у Департаменті транспорту Москви. За деякими даними, на Червоній площі влада має намір провести мітинг на підтримку невизнаних міжнародною спільнотою референдумів про приєднання до Росії чотирьох українських областей.

Також пропагандистські ЗМІ повідомляють, що сенаторів від «ЛНР», «ДНР», Херсонської та Запорізької областей можуть призначити вже після «ухвалення законів» про їхнє входження до Росії.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на окупованих територіях росіяни з 23 по 27 вересня провели псевдореферендуми щодо приєднання до складу Росії. Під час цих «голосувань» люди, у тому числі й у Запорізькій області, відмовлялися голосувати та всіляко перешкоджали цьому.

Шість колаборантів, які незаконно обійняли посади при окупаційній владі Запорізької області, повідомили про підозру за організацію так званого «референдуму» в регіоні.