Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Випустили 10 ракет – наслідки ударів по Запоріжжі: фото

Випустили 10 ракет – наслідки ударів по Запоріжжі: фото

Випустили 10 ракет – наслідки ударів по Запоріжжі: фото

Запоріжжя знову опинилося під вогнем російських військ. Внаслідок ракетних ударів по Запоріжжю, спалахнув один із об’єктів. Стало відомо і про інші збитки.

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух.

Окупанти завдали по Запоріжжю 10 ударів ракетами С300. Прильоти були декількома об’єктами інфраструктури. На місцях сталися займання, які усунули рятувальники.

Окрім того, ворожі снаряди пошкодили лінії електропередач. Аварійні служби працюють над відновленням електрики.

Нагадаємо, окупанти нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Внаслідок обстрілу в обласному центрі спалахнув один із об’єктів. На місці працювали рятувальники.