Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ракетні удари по Запоріжжю: відомі нові деталі

Ракетні удари по Запоріжжю: відомі нові деталі

Ракетні удари по Запоріжжю: відомі нові деталі

Ілюстративне фото

Окупанти провели по Запоріжжю ракетні удари. Ворожі снаряди пошкодили цивільну інфраструктуру, зокрема житловий сектор.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Ракетні удари пошкодили житлові та приватні будинки в Запоріжжі, де були прильоти. У приватних та багатоквартирних будинках вибиті вікна. У деяких будинках пошкоджено покрівлю.

Крім цього, під обстрілами російських військ опинилися навчальні заклади та лікарня. На місцях, де є наслідки ракетних ударів, працюють комунальні служби.

Мешканців Запоріжжя, чиї будинки постраждали від обстрілу, просять повідомляти про руйнування у службу 15-80.

Напомним, Запоріжжя знову опинилося під ударами російських артилеристів. Окупанти бомбили обласний центр: прильоти були у кількох районах, а також є постраждалі серед цивільних.